Κρύα antipasti με αγκινάρα και γεμιστές ελιές

Κρύα antipasti με αγκινάρα και γεμιστές ελιές | tlife.gr
Εύκολη
20 μερίδες
10 λεπτά

Λαχταριστό κρύο ορεκτικό με καλαμάκια σαλαμιού, ελιάς και αγκινάρας

Συστατικά
  • 2 κονσέρβες καρδιές αγκινάρας
  • 2 φλ. πράσινες γεμιστές ελιές
  • 20 φέτες πικάντικο σαλάμι
  • 10 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 2 πιπεριές
  • 40 οδοντογλυφίδες
Τρόπος μαγειρέματος
  • Αφαίρεσε τις καρδιές αγκινάρας από το βαζάκι τους και σούρωσέ τες καλά, ώστε να στεγνώσουν τελείως.
  • Κόψε τις αγκινάρες σε μπουκίτσες και στέγνωσέ τες με απορροφητικό χαρτί.
  • Κόψε τις 10 φέτες καπνιστής γαλοπούλας στην μέση και ψιλόκοψε τις πιπεριές σε κυβάκια.
  • Πέρασε στην οδοντογλυφία ένα διπλωμένο σαλάμι, από πάνω μία ελιά, έναν κύβο πιπεριάς και ένα κομμάτι αγκινάρα.
  • Επανάλαβε την διαδικασία με παρόμοια σειρά, εναλλάσσοντας το σαλάμι με την γαλοπούλα.
  • Σέρβιρε σε μεγάλη πιατέλα όσο είναι δροσερά.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ