Συνταγή για φασολάκια με σπαράγγια και πιπεριές

10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
3-4
Θερμίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Φασολάκια, σπαράγγια, φρέσκια ντομάτα και πολύχρωμες πιπεριές θα χρειαστείς για αν δημιουργήσεις το τέλειο γεύμα ή σαλάτα που μπορείς να συνδυάσεις με το φιλέτο ή τα μπιφτέκια. 

Συστατικά

  • 1/2 κιλό φασολάκια
  • 1/2 κιλό ντοματίνια φρέσκα
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 3 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη και κίτρινη) κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 10 σπαράγγια
  • 2 κ. σ. σόγια
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Γεμίζεις μέχρι τη μέση μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτεις αλάτι
  • Όταν πάρει βράση ρίχνεις τα φασολάκια και τα αφήνει για 5 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
  • Τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη
  • Ρίχνεις στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο σοτάρεις αρχικά το σκόρδο για 2 λεπτά και στη συνέχεια τις πιπεριές, τα σπαράγγια και τα φασολάκια για 5 περίπου λεπτά
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις τη σόγια με το μέλι και ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
  • Ρίχνεις το μείγμα σόγιας στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και ανακατεύεις καλά για 2 λεπτά
  • Αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρεις
  • Κόβεις από πάνω τα ντοματίνια στα δύο και απολαμβάνεις.

Read More

And More