Λινγουίνι με ροζ σάλτσα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Φρέσκια και “ζωντανή” γεύση με πλούσιο άρωμα

Συστατικά

  • 1 πακέτο λινγκουίνι
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • 200 gr φρέσκια μοτσαρέλα
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. γλυκού ξερός δυόσμος
  • 2 κ. γλυκού ξερός βασιλικός
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε τις ντομάτες και “χτύπησέ” τες ελάχιστα στο μπλέντερ, ώστε κάποια κομμάτια να είναι μεγάλα.
  • Ρίξε το χυμό της ντομάτας σε ένα μπωλ και πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο και το βασιλικό και ανακάτεψέ τα καλά.
  • Κόψε τη μοτσαρέλα σε μικρά κυβάκια.
  • Βράσε τα λινγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σούρωσέ τα καλά.
  • Ξαναρίξε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και πρόσθεσε το λάδι, το χυμό της ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε καλά για τρία λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Tip


Read More

And More