Μαριναρισμένο μοσχαρίσιο φιλέτο

3 ώρες και 30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Το φιλέτο σου θα γίνει ζουμερό και πικάντικο, ενώ η μαρινάρα του θα σου προσφέρει άρωμα και μοναδική γεύση.

Συστατικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι κέτσαπ
  • ¼ του φλιτζανιού ξίδι
  • 1 κ.σ πάπρικα
  • 1 κ.σ φυτικό λάδι
  • 2 κ.γ τσίλι σε σκόνη
  • Μαύρο πιπέρι
  • 750 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μεγάλη σακούλα με ζιπ που κλείνει, ανακάτεψε όλα σου τα υλικά εκτός από το φιλέτο
  • Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο φιλέτο, κλείσε τη σακούλα και γύρισε την να καλυφθεί καλά με το μείγμα
  • Άφησε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον
  • Στράγγιξε το φιλέτο από την μαρινάδα και βάλε το κρέας στο γκριλ να ψηθεί
  • Ψήσε όσο επιθυμείς, ανάλογα με το πως σου αρέσει η μπριζόλα σου
  • Συνόδευσέ το κρέας σου με πουρέ πατάτας ή βραστά λαχανικά

Tip

Γενικά το μοσχαρίσιο φιλέτο δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί θα γίνει σκληρό και δεν θα μπορείς να το μασήσεις

Read More

And More