Τι έχει το μενού για αυτή την εβδομάδα; Συνταγές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς…

Ξεκινά η εβδομάδα και όπως κάθε Δευτέρα το TLIFE Recipes σου προτείνει πιάτα για κάθε ημέρα. Κάνε κλικ επάνω στον τίτλο του πιάτου που σου αρέσει και δες τα υλικά που θα χρειαστείς, αλλά και πως θα το ετοιμάσεις.

Μπορείς φυσικά να κατεβάσεις την κάρτα της συνταγής στον υπολογιστή σου και να την κρατήσεις μαζί με όλες τις λατρεμένες σου συνταγές από το TLIFE.


ΔΕΥΤΕΡΑ

Η μακαρονάδα με κιμά είναι ένα πιάτο που λατρεύουν όλοι. Εσύ γνωρίζεις να το ετοιμάσεις; Δες τι θα χρειαστείς! Το πιάτο που οι Ευρωπαίοι αποκαλούν…bolognese και το θεωρούν gourmet και φίνο…

TΡΙΤΗ

Η μέρα επιβάλει παϊδάκια στη σχάρα, καλό κρασί και φυσικά ακόμη καλύτερη παρέα. Αν όμως έχεις βαρεθεί τις κλασικές γεύσεις, δοκίμασε να φτιάξεις τα παϊδάκια με την σος μελιού και το μείγμα μπαχαρικών που θα αναδείξουν το αρνίσιο κρέας. Και μην ξεχνάς, το ψητό κρέας είναι η καλύτερη επιλογή για τη δίαιτά σου.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Όσπρια με κρέας: ένας συνδυασμός καταπληκτικός! Αφήστε τα ρεβίθια να χυλώσουν μέσα στη σάλτσα του κιμά. Σερβίρετε κάθε μερίδα με μία κουταλιά γιαούρτι. Απλά, τέλειο! Το σημείωμα της Αργυρώς, στο site της οποίας ανακαλύψαμε αυτή τη διαφορετική συνταγή για ρεβύθια!

ΠΕΜΠΤΗ

Είναι εύκολα, είναι γρήγορα και είναι πεντανόστιμα. Δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 3 € το πιάτο. Άφησε σε εμάς τον προϋπολογισμό της κουζίνας σου. Ένας χορταστικό πιάτο με ωραία γεύση και βέβαια λίγα χρήματα. Με 3 € θα αγόραζες ενάμισυ μόλις τυλιχτο σουβλάκι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μετά τα διάφορα τηλεοπτικά show μαγειρικής, θέλεις όλα σου τα πιάτα να μπορούν ν α σταθούν ακόμη και σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Ετοίμασε μια βελουτέ από κουνουπίδι και πατάτα που θα σε χορτάσει, θα τηρήσει κατά γράμμα τη νηστεία και μάλιστα με ελάχιστες θερμίδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Η Σαρακοστή είναι τόσο νόστιμη… αρκεί να ξέρεις τι θα ετοιμάσεις και να οργανωθείς. Άλλωστε το ξυδάτο χταπόδι δεν είναι μόνο για την Καθαρά Δευτέρα. Μοναδικός μεζές για ούζο…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Η γαλλική κουζίνα φημίζεται για την φινέτσα και τις ιδιαίτερες γεύσεις της. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι φυσικά η χρήση κρέμας γάλακτος σε χιλιάδες συνταγές της, αλλά και η μαγειρική με διάφορα φρούτα. Δοκίμασε αυτή την συνταγή χοιρινού με μήλα, από την βορειοδυτική περιοχή της Γαλλίας.

Sweet Corner

Φυσικά, τραπέζι χωρίς γλυκό δεν μπορεί να υπάρξει. Για μια ακόμη εβδομάδα σου προτείνουμε δύο λαχταριστά επιδόρπια που θα ετοιμάσεις μόνη σου. Εύκολα και απλά!

Βάφλα σοκολάτα
Λαχταριστά Cupcakes

Read More

And More