Τι θα φάμε σήμερα; Ιδέες για όλη την εβδομάδα…

Όπως κάθε Δευτέρα, το TLIFE ετοιμάζει για εσένα το μενού της εβδομάδας…πάρε ιδέες για το καθημερινό σου γεύμα!

Κάνε “κλικ” επάνω στη συνταγή που θέλεις να ετοιμάσεις και δες την κάρτα με τα υλικά και τον τρόπο πρετοιμασίας. Μπορείς αν το θέλεις να εκτυπώσεις τη συνταγή και να την κρατήσεις στο αρχείο με τις αγαπημένες σου συνταγές από το TLIFE.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ένα ιδιαίτερα γευστικό πιάτο από το βιβλίο της Ντίνας Νικολάου “Η Κουζίνα της Μαμάς Μου” (Εκδ. Φερενίκη). Η διάσημη chef επιστρέφει στην γένετειρά της, την Κυρτώνη και μας μεταφέρει μυρωδιές από οικογενειακά τραπέζια!

Νόστιμη συνταγή με χταποδάκι που μυρίζει θάλασσα και κοφτό μακαρονάκι.

ΤΡΙΤΗ

Λαζάνια στο φούρνο με διάφορα τυριά

Ετοίμασε λαζάνια στο φούρνο με τυριά και διάφορα λαχανικά. Η συνταγή δεν έχει παρά 250 θερμίδες. Λαχταριστές στρώσεις από ζυμαρικά, με ενδιάμεσες “στάσεις” τρυριών και ελαφριάς σάλτσας ντομάτας!

ΤΕΤΑΡΤΗ

Την απολαύσαμε ως μαγείρισσα στην ταινία Julie & Julia. Με αφορμή την ενσάρκωση, στην μεγάλη οθόνη, της πρώτης τηλε-μαγείρισσας των ΗΠΑ η διάσημη ηθοποιός δίνει την δική της γαστριμαργική συνταγή.

Ετοίμασε την συνταγή της πολυβραβευμένης με όσκαρ Meryl Streep και δώσε στο τραπέζι σου λίγο αέρα από hollywood.

ΠΕΜΠΤΗ

Δεν θα δυσκολευτείς να τα ετοιμάσεις, ενώ τα διάφορα τυριά και η σάλτσα μοσχαρίσιου κιμά θα γαργλίσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο σου! Μια συνταγή για να κάνεις το τραπέζι σε όλους τους φίλους σου!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λατρεύεις τις τρυφερές φτερούγες από καυτερό κοτόπουλο; Ετοίμασε νόστιμες μπουκίτσες στο μπάρμπεκιου και σέρβιρέ τες με καυτερή σάλτσα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σαλάτα με καπνιστό σολομό

Με μια ποικιλία από διάφορα πράσινα λαχανικά και δροσερή σάλτσα, η σαλάτα αυτή μπορεί να αποτελέσει άνετα ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Chef Ντίνα Νικολάου σου παρουσιάζει μια εύκολη, ελαφριά αφροδισιακή συνταγή. Ριζότο με γαρίδες σβησμένο με λευκό κρασί. Μια καλή πρόταση ένα ρομαντικό τραπέζι με τον αγαπημένο σου.

Η ΓΛΥΚΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ TLIFE
Εβδομάδα χωρίς γλυκό δεν γίνεται… Αυτή την εβδομάδα διάλεξε μεταξύ των παρακάτω προτάσεων.

Καλή σας όρεξη…

Read More

And More