Το μενού της εβδομάδας: Spring Umami Συνταγές

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Ψάχνεις τις πιο ενδιαφέρουσες και «μαμαδίστικες» συνταγές, που να κάνουν το τραπέζι πλούσιο, αλλά να μην νιώθεις ότι τα καθημερινά γεύματα είναι βαριά και… χειμωνιάτικα; Ευτυχώς, αυτή την περίοδο μπορείς να βρεις τις πιο εύγευστες πρώτες ύλες και τα πιο αρωματικά μυρωδικά, ώστε να «απογειώσεις» το μενού κάθε ημέρας!

Οι γαστριμαργικές δημιουργίες αυτής της εποχής είναι πλούσιες σε umami, λόγω των λαχταριστών λαχανικών και των βοτάνων που μεσουρανούν στην ανοιξιάτικη βλάστηση! Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για να γευτείς την πιο νόστιμη από όλες τις γεύσεις και να ανακαλύψεις το ανοιξιάτικο comfort food, χωρίς τύψεις!

Διάφορες ιδέες μπορείς να πάρεις κάνοντας μια βόλτα εδώ, αλλά αν ψάχνεις τις πιο γευστικές και umami συνταγές για αυτή την εβδομάδα, ρίξε μια ματιά παρακάτω!

*umami: η καλή γεύση ή νοστιμιά είναι μια από τις πέντε βασικές γεύσεις μαζί με το γλυκό, το ξινό, το πικρό και το αλμυρό

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: Σνίτσελ κοτόπουλου με παρμεζάνα

Read More

And More