Μεσογειακό σάντουιτς με τονοσαλάτα

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

 

Δροσερό σάντουιτς με τονοσαλάτα εμπνευσμένο από τη μεσογειακή διατροφή. Μπορείς να το απολαύσεις στη δουλειά ή στην παραλία.

Θερμίδες: 283/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 300γρ. τόνος κονσέρβα
  • 1/3φλ. λιωμένο κόκκινο κρεμμύδι
  • 1/4φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
  • 1/4φλ. ελιές καλαμών κομμένες σε φέτες
  • 4 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε φέτες
  • 2κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 2κ. σούπας φρέσκο βασιλικό
  • 8 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
  • Λίγες φέτες πιπεριές τουρσί
  • 4 φύλλα μαρουλιού

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Τοποθέτησε τον τόνο σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το γιαούρτι, τις ελιές, το χυμό λεμονιού και το φρέσκο βασιλικό.
  • Ανακάτεψε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν πλήρως όλα τα συστατικά.
  • Σε έναν πάγκο τοποθέτησε τις 4 φέτες ψωμιού.
  • Μοίρασε από πάνω το μαρούλι.
  • Μοίρασε από πάνω το μείγμα με τον τόνο.
  • Έπειτα πρόσθεσε τις ψημένες πιπεριές, τις πιπεριές τουρσί και το άλλο ψωμάκι.

Read More

And More