Μοσχαρίσιο φιλέτο με σος κερασιού

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αντί να δοκιμάσεις και πάλι το φιλετάκι σου σκέτο, μπορείς να το νοστιμίσεις με μια ιδιαίτερη σαλτσούλα από φρέσκα κεράσια και κόκκινο κρασί. Διάλεξε μεγάλα κατακκόκινα κεράσια και αρκετά ώριμα για να βγάλουν τους χυμούς τους στο φιλετάκι σου! Μια καλή συνταγή για δίαιτα με μόλις 290 θερμίδες.

Συστατικά

  • 4 άπαχα φιλέτα μοσχαρίσια
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ.σ. κόκκινο κρασί
  • 2 κ.σ γάλα εβαπορέ
  • 450 γρ κεράσια χωρίς το κουκούτσι
  • Λίγο Μαϊντανό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το λάδι σε ένα αντικολλητικό σκεύος και ψήσε τα φιλέτα για 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Αφαίρεσε το κρέας και κράτησε το σκεύος σου ζεστό
  • Σε ένα ποτήρι ανακάτεψε το γάλα με το κρασί και βάλε σε χαμηλή φωτιά να βράσει για μερικά λεπτά
  • Πρόσθεσε τα κεράσια και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και αύξησε λίγο τη θερμοκρασία
  • Γύρισε και πάλι τα φιλέτα στο τηγάνι με τα κεράσια και ζέστανε, χωρίς όμως να αφήσεις τη σος να βράσει
  • Σέρβιρε με φρέσκο μαϊντανό

Tip

Θα βρεις σε όλα τα καταστήματα με είδη κουζίνας το ειδικό εργαλείο για να αφαιρέσεις το κουκούτσι

Read More

And More