Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα και μαγιονέζα που παίρνει απίστευτη γεύση και άρωμα από το θυμάρι.
Θερμίδες: 258

Συστατικά

  • 1 πολύσπορα ψωμάκι κομμένο σε κομμάτια
  • 1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​θυμάρι
  • 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα light

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε το ψωμάκι με τα αμύγδαλα και το θυμάρι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χοντρά ψίχουλα.
  • Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε το μείγμα και ανακάτεψε με λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  • Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  • Ενώ η φρυγανιά ψήνεται, άπλωσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα πάνω από κάθε φιλέτο.
  • Όταν είναι έτοιμη η φρυγανιά, πάναρε τα φιλέτα από πάνω προσεκτικά και απαλά.
  • Ψήσε στους 200 βαθμούς για 8 λεπτά.

Tip


Read More

And More