Muffins με λαχανικά και λουκάνικο γαλοπούλας

55 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
48
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Τέλεια επιλογή που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και στη δουλειά το πρωί.

Θερμίδες: 66/ μερίδα

Συστατικά

  • 220γρ. λουκάνικο γαλοπούλας, ψιλοκομμένο
  • 2κ. σούπας κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2κ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 230γρ. σφολιάτα
  • 4 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 2φλ. τυρί έμενταλ, τριμμένο
  • 1φλ. τυρί cottage light
  • 1/3φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • Πάπρικα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε το λουκάνικο με το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο μέχρι να μην είναι ροζ.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα αυγά, το έμενταλ, το cottage και την παρμεζάνα.
  • Άνοιξε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόψε την σε 48 κομμάτια.
  • Τοποθέτησε τα κομμάτια σφολιάτας σε 48 θήκες για muffins.
  • Ρίξε μέσα σε κάθε θήκη δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα με το λουκάνικο.
  • Από πάνω μοίρασε το μείγμα με τα αυγά και τα τυριά.
  • Από πάνω ρίξε ξανά δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα με το λουκάνικο και πάπρικα.
  • Ψήσε στους 190°C για 20-25 λεπτά.

Read More

And More