Dip γιαούρτι με λεμόνι και δυόσμο

5' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αρωματικό, ελαφρώς ξινό – όσο πρέπει – για να δώσει ένταση σε ό, τι και αν βουτήξει μέσα του και πολύ δροσερό. Το μαγικό με το γιαούρτι είναι πως μεταμορφώνεται σε ό, τι θελήσεις με τα κατάλληλα υλικά.

Συστατικά

  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 5-6 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
  • 2-3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το γιαούρτι σε μεγάλο μπολ και πρόσθεσε το λεμόνι και τη μαγιονέζα. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε και τα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα, το ελαιόλαδο και άφησε το dip στο ψυγείο.
  • Όσο κάθεται, τόσο θα παίρνει από τα αρώματα του λεμονιού και του δυόσμου.
  • Σέρβιρε με κριτσίνια ή κομμένα λαχανικά.

Tip


And More