Τάρτα με ντομάτα και μοτσαρέλα

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Η πιο γρήγορη τάρτα-πίτσα που έχεις ετοιμάσει ποτέ. Αρκεί να φυλάς στην κατάψυξη ένα φύλλο σφολιάτας και σε χρόνο μηδέν και με κόπο μηδέν θα έχεις μια ελαφριά τάρτα με τομάτα και τυρί. Light και οικονομικό πιάτο. Μπήκαμε στο carmarket.gr, ψωνίσαμε τα υλικά που χρειαζόμαστε και υπολογίσαμε πόσο θα σου κοστίσει.
157 θερμίδες το κομμάτι – 1,71€ το κομμάτι

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200οC
  • Σε αλευρωμένη επιφάνεια άνοιξε το φύλλο να πλατύνει σε ένα ορθογώνιο 20×30εκ. Στρώσε το φύλλο σε ταψάκι με λαδόκολλα και άφησε στο ψυγείο για 30′ λεπτά.
  • Τρύπησε την επιφάνεια της σφολιάτας με ένα πιρούνι, πασπάλισε με το τυρί και από πάνω μοίρασε τα τοματάκια ολόκληρα. Ράντισε με το ελαιόλαδο.
  • Βάλε στο φούρνο για 20′ με 25′ λεπτά να πάρει χρώμα και να καραμελώσουν οι τομάτες. Κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε.

Tip

Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις και άλλους συνδυασμούς όπως ανθότυρο και ελιές ή κίτρινο τυρί με λίγες θερμίδες και κολοκυθάκι.

And More