Χάσε 4 κιλά… κέρδισε 375€

Οικονομική κρίση ακούς και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να κάνεις οικονομία. Οικονομία σε όλα. Και στο φαγητό φυσικά. Με τη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση μπορείς να βγεις μόνο κερδισμένη. Θα αδυνατίσεις. Όχι από την πείνα φυσικά. Από τη σωστή διατροφή.

Το junk παχαίνει
Ακούς παντού πως πρέπει να αποφεύγεις το junk food και γενικότερα το delivery. Ωραία όλα αυτά, αλλά στην πράξη δεν μπορείς να βρεις χρόνο να μαγειρέψεις. Με την βοήθεια της Κιλινκής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Σπυριδούλας Νταφλάκη, ετοιμάσαμε για σένα ένα μενού με το οποίο θα χάσεις 4 κιλά σε ένα μήνα και θα εξοικονομήσεις χρήματα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το έτοιμο φαγητό δεν είναι μόνο βαρύ για το στομάχι σου, αλλά και για την τσέπη σου. Αν ανήκεις δε, στην κατηγορία “καλοφαγού” με το μαγειρευτό φαγητό θα κερδίσεις περίπου 375 ευρώ το μήνα!

Η σωστή διαχείριση χρημάτων αδυνατίζει
“Η ποικιλία αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τη διαμόρφωση ενός σωστού διαιτολογίου για την επίτευξη άρτιας σωματικής υγείας, αλλά η δουλειά του Διαιτολόγου δεν είναι να μένει σε αυτά που λένε οι έρευνες και τα βιβλία, αλλά να δημιουργεί μία χρυσή τομή μεταξύ των συνθηκών διαβίωσης και του σωστού τρόπου διατροφής”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Νταφλάκη.
Το μυστικό είναι πως αν ετοιμάσεις ένα φαγητό στο σπίτι, μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 μέρες. “Τα περισσότερα μαγειρεμένα τρόφιμα, διατηρούν τις ιδιότητές τους, ακόμη και στο ψυγείο. Επομένως με 3 μαγειρεμένα φαγητά και ένα ελαφρύ γεύμα, μπορούμε άνετα να κλείσουμε μία βδομάδα με το χαμηλότερο δυνατό χρόνο και κόστος”.
Δες το διαιτολόγιο που προτείνει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Σπυριδούλα Νταφλάκη εδώ

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164