Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια και μανιτάρια

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Τέλειο γεύμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά.

Θερμίδες: 183/ μερίδα

Συστατικά

  • 4 μεγάλα αυγά
  • 6 μεγάλα ασπράδια αυγών
  • 1/2φ. τριμμένο τυρί πεκορίνο
  • 1κ.σούπας φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4κ. γλυκού πιπέρι
  • 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 4 σπαράγγια, κομμένα σε φέτες
  • 2 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 1φλ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, χτύπησε τα αυγά, τα ασπράδια αυγών, 1/4φλ. πεκορίνο, το φασκόμηλο, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι με διάμετρο 25εκ., ρίξε το λάδι, τα σπαράγγια, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και σόταρέ τα.
  • Ρίξε μέσα το μείγμα με τα αυγά, σκέπασε με ένα καπάκι και άφησέ το να ψηθεί για 4-7 λεπτά, μέχρι τα αυγά να είναι σχεδόν έτοιμα.
  • Πρόσθεσε από πάνω το υπόλοιπο τυρί και τοποθέτησε το πυρίμαχο σκεύος για 2-3 λεπτά μέσα στο φούρνο.

Read More

And More