Ομελέτα στο φούρνο με ζαμπόν

1h 15'
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Νόστιμη ομελέτα φούρνου με χοιρινό ζαμπόν και cheddar

Συστατικά

  • ½ kg ψωμί
  • 600 gr cheddar
  • 1 φλ. ζαμπόν
  • 8 αυγά
  • 2 φλ. γάλα
  • 1/4 φλ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C και λάδωσε ένα μικρό ταψί.
  • Κόψε το ψωμί σε κύβους και ρίξε τους μισούς στο ταψάκι.
  • Ρίξε από πάνω το μισό ζαμπόν και το μισό τυρί και επανάλαβε τις στρώσεις με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Σε ένα μεγάλο μπωλ “χτύπα” τα αυγά με το γάλα και ανακάτεψε στο μείγμα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
  • Ρίξε το μείγμα του αυγού πάνω από τα υλικά στο ταψί και ψήσε για περίπου μία ώρα.

Tip


Read More

And More