Συνταγή για κοκκινιστά φασόλια με λουκάνικο

1 ώρα και 10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Αυτό το πιάτο είναι πραγματικά ζεστό και απολαυστικό. Θα προσφέρει στον ουρανίσκο σου τη γεύση που θέλει, θα σε γεμίσει με θαλπωρή και θα σε βοηθήσει να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου. 

Συστατικά

  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 400 γρ. ντομάτες σε συσκευασία
  • 2 λουκάνικα
  • Φύλλα βασιλικού
  • 600 γρ. φασόλια
  • αλάτι και μαύρο πιπέρι (για το σερβίρισμα)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μία κατσαρόλα, ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο και βράζεις το λουκάνικο, μέχρι να αρχίσουν να καίγονται τα λίπη και το λάδι που έχει εσωτερικά.
  • Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρεις. Σοτάρεις μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα και να αφήσουν το άρωμα τους.
  • Προσθέτεις τις ντομάτες, τα φασόλια, που έχεις αφήσει σε μπολ με νερό από την προηγούμενη ήμερα, λίγο νερό και σιγοβράζεις για 40 λεπτά.
  • Προσθέτεις το βασιλικό, αλατοπιπερώνεις και μοιράζεις σε μερίδες.

Read More

And More