Νηστήσιμη, χορτοφαγική, vegan. Αυτή η συνταγή είναι για όλα τα γούστα. Και αρέσει σε όλους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι φακές
 - 1 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια
 - 2 ντομάτες, καλά καθαρισμένες
 - 2 γλυκοπατάτες, καλά καθαρισμένες
 - 1 καρότο, κομμένο σε ροδέλες
 - 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
 - 1/2 πιπεριά κόκκινη
 - 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
 - 1 κουτ. του γλυκού ταμπάσκο
 - 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ζεσταίνεις το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά και τσιγαρίζεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
 - Προσθέτεις το καρότο σε φέτες, την πιπεριά σε κύβους και αλάτι και τα σοτάρεις για πέντε λεπτά.
 - Προσθέτεις τα μπαχαρικά, τις κομμένες γλυκοπατάτες, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις φακές, τα φασόλια και 250 ml νερό και αλατοπιπερώνεις. Χαμηλώνεις τη φωτιά και μαγειρεύεις για 20 λεπτά.
 - Μπορείς να σερβίρεις με γιαούρτι ή φυτικό τυρί και φρέσκο κόλιανδρο.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.