Πράσινη σαλάτα με καρπούζι, κοτόπουλο και blue cheese

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ιδιαίτερες γεύσεις σε μια δροσερή σαλάτα που μπορείς να απολαύσεις για κυρίως γεύμα.

Θερμίδες: 298/ μερίδα

Συστατικά

  • 1φλ. βαλσάμικο
  • 450γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα
  • 3κ. γλυκού μπαχαρικά της επιλογής σου
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4φλ. σπανάκι baby
  • 2φλ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
  • 1/2φλ. blue cheese ή ροκφόρ θρυμματισμένο
  • 1/4φλ. αμύγδαλα φιλέ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίξε το βαλσαμικό σε μια μικρή κατσαρόλα και άφησέ το να πάρει μια βράση.
  • Μείωσε τη θερμοκρασία και σιγόβρασε για 15-20 λεπτά μέχρι να αρχίσει να γίνεται σιρόπι.
  • Βάλε σε μια σχάρα ή σε ένα ταψί το κοτόπουλο, πασπάλισε με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο.
  • Ψήσε το μέχρι να είναι έτοιμο και έπειτα κόψε το σε κύβους.
  • Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε.
  • Από πάνω ρίξε το σιρόπι βαλσάμικου που έφτιαξες.

Read More

And More