Πράσινη σαλάτα με καβουρδισμένα φιστίκια και dressing μελιού

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Σαλάτα με σπανάκι και καβουρδισμένα φιστίκια. Οι πιπεριές και το αγγούρι δίνουν χρώμα, ενώ το dressing μελιού προσφέρει extra γεύση.
Θερμίδες: 299/ μερίδα

Συστατικά

  • 1κ. σούπας + 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/3φλ. ωμά φιστίκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 450γρ. αγγούρια κομμένα σε φέτες
  • 1/3φλ. πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1/4φλ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 1/4φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2φλ. σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 2κ. σούπας ξύδι
  • 2κ. γλυκού μέλι
  • 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε 1κ. γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε τα φιστίκια και σόταρε για 2 λεπτά.
  • Πρόσθεσε το σκόρδο και σόταρε για 1 λεπτό ακόμα.
  • Άφησε τα υλικά να κρυώσουν.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το μέλι, τις 2κ. σούπας ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, μαζί με τα φιστίκια και το dressing.
  • Σέρβιρε τη σαλάτα σε δύο πιάτα.

Tip


Read More

And More