Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο και πατάτες

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ελαφρύ και γρήγορο γεύμα για κάθε ώρα της ημέρας

Συστατικά

  • 250 gr μικρές πατάτες
  • 2 κ. σούπας σχοινόπρασο
  • 2 κ σούπας εστραγκόν
  • 2 κ. σούπας ξύδι
  • 1/4 φλ. γιαούρτι
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 4 «καρδιές» μαρουλιού
  • 2 φλ. κοτόπουλο ξεψαχνισμένο
  • 1 αγγούρι
  • 4 ραπανάκια
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τις πατάτες με τη φλούδα σε μια κατσαρόλα, κάλυψέ τες με νερό και αλάτισέ τες και άσε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά, πριν τις σουρώσεις και τις αφήσει να κρυώσουν.
  • Στο μπλέντερ χτύπα το σχοινόπρασο, το εστραγκόν, το ξύδι, το γιαούρτι και μισό κουταλάκι αλάτι και πιπέρι και πρόσθεσε σιγά- σιγά το λάδι μέχρι να σφίξει το dressing.
  • Κόψε το μαρούλι, τις πατάτες, το βρασμένο κοτόπουλο, το αγγούρι, τα ραπανάκια και την πιπεριά και σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά με το dressing.
  • Αλατοπιπέρωσε κατά βούληση και σέρβιρε με κρουτόν.

Read More

And More