Ψαρόσουπα με πατάτα και σχοινόπρασο

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αν λατρεύεις την ψαρόσουπα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή με ψάρι, σέλινο και πατάτα.
Θερμίδες: 300

Συστατικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 κοτσάνια σέλινο, ψιλοκομμένα, κράτα τα φύλλα για το σερβίρισμα
  • 6 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
  • 2 μεγάλες πατάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1/4 έως 1 / 2 κουταλιές κόκκινο πιπέρι
  • χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι
  • 30 γραμμάρια φιλέτο ψαριού χωρίς πέτσα και κόκαλα κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο ​​σχοινόπρασο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σόταρε σε μέτρια-υψηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σέλινο για 3-5 λεπτά.
  • Πρόσθεσε το ζωμό, τις πατάτες, τη δάφνη, το κόκκινο πιπέρι, τα ¾ κουταλάκια του γλυκού αλάτι, και το ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι.
  • Μαγείρεψε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 15-18 λεπτά.
  • Πρόσθεσε το ψάρι μέσα στην κατσαρόλα και μαγείρεψε για 3-5 λεπτά.
  • Αφαίρεσε το φύλλο δάφνης.
  • Πασπάλισε με σχοινόπρασο και φύλλα σέλινου.

Tip


Read More

And More