Ψητό μοσχάρι σε φύλλο από Treviso με σος Blue cheese

10 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Με μια πολύ απλή και γρήγορη κρέμα blue cheese θα κάνεις το ψητό μοσχάρι ένα λαχταριστό ορεκτικό. Χρησιμοποίησε πικάντικα κόκκινα φύλλα Treviso για να τα γεμίσεις με το κρέας και την βελούδινη κρέμα. Μοναδικό ορεκτικό, αλλά και πρώτης τάξεως σνακ!

Συστατικά

  • 2 κ.σ κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 2 κ.σ blue cheese λιωμένο με ένα πηρούνι
  • 2 λάχανα τύπου Treviso (ένα είδος ραντίτσιο κόκκινο. Ζήτησέ το στο μανάβη σου)
  • 120 γρ. ψητό μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανάμειξε την κρέμα γάλακτος και το Blue cheese σε ένα μικρό μπολ
  • Κράτησε τα εξωτερικά φύλλα του Treviso, έτσι ώστε να έχεις ένα βαθύ φύλο για κάθε ορεκτικό σου
  • Γέμισε το κάθε φύλλο με κομμάτια από το μοσχάρι
  • Στην άκρη του φύλλου βάλε μια μικρή ποσότητα από την σος blue cheese

Tip

Ετοίμασε την σάλτσα κρέμας γάλακτος με blue cheese από την προηγούμενη μέρα και αποθήκευσέ την σε αεροστεγές σκεύος. Θα αναδείξει περισσότερο την υφή και το άρωμά της

Read More

And More