Ραΐτα με μπαχαρικά και δυόσμο

10' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μοιάζει πολύ με τα δικά μας αγαπημένα dip με γιαούρτι και μυρωδικά. Πολύ εύκολο στην παρασκευή και ιδανικό για να συνοδεύσει κάθε σου βραδιά με κριτσίνια, λαχανικά ή τα παραδοσιακά chapati των Ινδών.
Συνταγή από τη σεφ Μαίρη Δεβόλη

Συστατικά

  • 1 γιαούρτι χωρίς πέτσα, 200 γρ.
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
  • ¼ φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκα φύλλα δυόσμου
  • ½ κ.γ. κύμινο, λίγο κάρυ σκόνη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα.

Tip


Read More

And More