Riccota με φρούτα και σιρόπι μπαλσάμικο

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Δεν είναι ανάγκη να είσαι μετρ της ζαχαροπλαστικής για να απολαύσεις ένα γευστικό επιδόρπιο! Προμηθεύσου ιταλικό τυρί και ολόφρεσκα φρούτα, ετοίμασε μια γρήγορα σος από μπαλσάμικο και μέλι και απόλαυσε το ελαφρύ γλυκάκι σου σε 15 λεπτά.

230 θερμίδες

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι μπαλσάμικο ξύδι
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2-3 φυλλαράκια μέντα
  • 1 κομμάτι τυρίο ricotta 100 γρ.
  • Φρούτα της επιλογής σου (ιδανικά φράουλες, βατόμουρα και σμέουρα)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το μπαλσάμικο με το μέλι και τη μέντα για περίπου 7 λεπτά να αρχίζει να δένει. Άφησε το σιρόπι να κρυώσει ελαφρά
  • Βάλε το κομμάτι το τυρί σε δύο κομμάτια και πρόσθεσε από πάνω τα φρουτάκια σου πλυμμένα και κομμένα σε κομματάκια όπου χρειάζεται
  • Ράντισε με το σιρόπι μπαλσάμικου και σέρβιρε

Tip


Read More

And More