Σαλάτα Fajita με μοσχάρι

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια σαλάτα που θα γεμίσει τέλεια το πεντανόστιμο τυλιχτό fajita σου. Πικάντικη, νόστιμη και εύκολη, χωρίς πολλές θερμίδες και λιπαρά!

Συστατικά

  • ¼ του φλιτζανιού χυμό lime
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ τσίλι σε σκόνη
  • 400 γρ φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 μέτρια πράσινη πιπεριά
  • 1 μέτρια γλυκιά κόκκινη πιπεριά
  • 1 κ.γ ελαιόλαδο
  • 1 κουτί (500 γρ περίπου) φασόλια γλυκά (μαύρα) στραγγισμένα
  • 4 φλιτζάνια μαρούλι / λάχανο
  • 1 μέτρια ντομάτα κομμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα που κλείνει, ανακάτεψε το χυμό lime, τον κόλιαντρο, το σκόρδο και το τσίλι και το κρέας.
  • Κλείσε τη σακούλα, ανακάτεψε να αναμειχθούν τα υλικά και άσε στο ψυγείο για 10 λεπτά
  • Εν τω μεταξύ σε αντικολλητικό τηγάνι, σόταρε το κρεμμύδι και την πιπεριά στο ελαιόλαδο να μαλακώσουν για 5 λεπτά
  • Αφαίρεσε τις σοταρισμένες πιπεριές με το κρεμμύδι σε ζεστό μέρος και πρόσθεσε το μοσχάρι με την μαρινάδα του ψήνοντας για 5 λέπτά επίσης.
  • Μέχρι το κρέας να παραμένει μαλακό και το μείγμα να πάρει βράση
  • Πρόσθεσε τα φασόλια και τις πιπεριές σου και ζέστανε όλα τα υλικά
  • Μοίρασε τα ωμά λαχανικά σου σου – λαχανο, μαρούλι και ντομάτα σε 4 μπολ. Σέρβιρε με το μοσχάρι και 1 κ.σ sour cream

Tip


Read More

And More