Σαλάτα με φράουλες, σπαράγγια και κινόα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
7
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια ξεχωριστή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Θερμίδες: 178/ μερίδα

Συστατικά

  • 2φλ. μαγειρεμένη quinoa
  • 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 30 σπαράγγια, κομμένα
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 16 φράουλες, κομμένες σε φέτες
  • 130γρ. τυρί μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1/3φλ. βαλσάμικο
  • 2κ. σούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Τοποθέτησε την κινόα σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.
  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Πρόσθεσε τα σπαράγγια και το σκόρδο και πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.
  • Μαγείρεψε τα σπαράγγια για 2-3 λεπτά.
  • Έπειτα, πρόσθεσε τα σπαράγγια στην κινόα.
  • Ρίξε μέσα τις φράουλες, το τυρί μοτσαρέλα και το βαλσάμικο και ανακάτεψε καλά.
  • Πασπάλισε με ψιλοκομμένο βασιλικό.

Read More

And More