Σαλάτα με μήλο και gorgonzola

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Γευστική δροσερή και με πολλά θρεπτικά συστατικά.
Θερμίδες: 194/ μερίδα

Συστατικά

  • 1κ. σούπας μαργαρίνη
  • 2κ. γλυκού ζάχαρη μαύρη
  • 1/2φλ. καρύδια
  • 1 ώριμο μήλο
  • 1/3φλ. τριμμένη Gorgonzola
  • 4φλ. μαρούλι κομμένο
  • 2κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μέτριο τηγάνι λιώσε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε μέτρια χαμηλή φωτιά.
  • Πρόσθεσε τα καρύδια και ανακάτεψε.
  • Άφησε τα καρύδια να ψηθούν για 3-4 λεπτά.
  • Κόψε το μήλο σε φέτες και ανακάτεψέ το με το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες πάνω από το μαρούλι, μαζί με τα καρύδια και το τυρί.
  • Μοίρασε σε 4 πιάτα

Tip


Read More

And More