Μία σαλάτα με φθινοπωρινό άρωμα και γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό κολοκύθα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
 - 5 σκελίδες σκόρδο
 - 1/3 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - Χυμός ενός λεμονιού
 - 1/2 φλιτζάνι ξηροί καρποί, ανάλατοι
 - 100 γρ. σπανάκι
 - 100 γρ. φέτα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
 - Καθαρίζεις την κολοκύθα, την κόβεις σε μικρά κομμάτια και την απλώνεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Προσθέτεις σε διάφορα σημεία το σκόρδο και ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο.
 - Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά, αφαιρείς το σκόρδο και συνεχίζεις να ψήνεις για ακόμα 20 λεπτά.
 - Παράλληλα, σε ένα μπλέντερ, λιώνεις το σκόρδο και σιγά – σιγά προσθέτεις το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ομογενοποιείς το μείγμα σου.
 - Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το σπανάκι, τη φέτα, την κολοκύθα και τους ξηρούς καρπούς. Ανακατεύεις και περιχύνεις το dressing.
 - Απολαμβάνεις!
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.