Συνταγή για σαλάτα με τόνο και αβγά

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και, όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει, οι σαλάτες έχουν την τιμητική τους. Δες πώς θα ετοιμάσεις μία πραγματικά χορταστική και νόστιμη σαλάτα!

Συστατικά

  • Μισό πράσινο μαρούλι
  • 2 κονσέρβες με τόνο (επίλεξε τη μεγάλη συσκευασία)
  • 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  • 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι πράσινο ψιλοκομμένο
  • 1/3 του φλιτζανιού light μαγιονέζα
  • 4 μεγάλα αυγά βραστά και σφιχτά
  • 2 ματσάκια φρέσκο μαϊντανό και σέλινο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα υλικά σου.
  • Σε ένα μπολ, προσθέτεις το μαρούλι, τον τόνο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σέλινο.
  • Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα βράζεις τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά.
  • Ξεφλουδίζεις τα αυγά, τα κόβεις στη μέση και τα προσθέτεις στο μπολ με τη σαλάτα.
  • Σε ένα πολύ μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις τη μαγιονέζα light και τη μουστάρδα. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Περιχύνεις το μείγμα στη σαλάτα.
  • Χρησιμοποιείς λίγο λεμόνι για γεύση και σερβίρεις.

Read More

And More