Μία διαφορετική συνταγή για χαλβά. Μία συνταγή που ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά και σε καμία περίπτωση δεν απαιτεί να είσαι η καλύτερη μαγείρισσα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κουτ. της σούπας ταχίνι
- 3 κουτ. της σούπας κακάο
- 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 3/4 του φλιτζανιού μέλι
- 1 1/2 φλιτζάνια σουσάμι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα μπολ προσθέτεις το ταχίνι, το μέλι, τη βανίλια και το σουσάμι. Ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά σου, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Χωρίζεις το μείγμα σου στα δύο. Στο ένα μέρος, προσθέτεις το κακάο και χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Βουτυρώνεις ελαφρά μία φόρμα και ρίχνεις στη βάση τον σκέτο χαλβά. Στη συνέχεια, προσθέτεις το μέρος με κακάο.
- Σκεπάζεις με μία μεμβράνη και αφήνεις στο ψυγείο για δύο ώρες.
- Μόλις αποκτήσει τη σωστή υφή, κόβεις σε μερίδες και απολαμβάνεις με καφέ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ