Σάββατο: Η λίστα του super market περιέχει γλυκές εκπλήξεις!

Σάββατο. Και αφού έχετε οικογενειακώς απολαύσει τα Easy Bake μπισκοτάκια σου με κομματάκια σοκολάτας και γάλα για πρωινό, ετοιμάζεσαι για τα ψώνια σου. Είναι η μέρα που εφοδιάζεις το σπίτι με τα απαραίτητα. Είναι η μέρα του σούπερ μάρκετ!

Περιφέρεσαι στους διαδρόμους του. Τα απορρυπαντικά της λίστας, τα απαραίτητα φρούτα και λαχανικά, μπλα μπλα μπλα… κινείσαι μηχανικά. Γεμίζεις το καρότσι σου και κλείνεις με τη βόλτα σου στο ράφι με τα Easy Bake. Μπαίνεις στον πολύχρωμο χαρούμενο κόσμο τους και χαμογελάς με σπιτική γλύκα. Από όταν τα ανακάλυψες, οι πολύχρωμες και αισθητικά υπέροχες συσκευασίες σου, μπαίνουν πάντα στο καρότσι σου. Για να δώσουν την απαραίτητη αισιοδοξία και ασυναγώνιστη γεύση στη ζωή σου. Muffins. Κέικ. Brownies. Προζυμένιο ψωμί. Τυροψωμάκια. Και είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Μην ξεχάσεις τα pancakes! Αύριο είναι Κυριακή. Και η Κυριακή θέλει χαμόγελο και γλυκές εκπλήξεις. Θέλει σπιτικά pancakes με σιρόπι αγάπης και σπιτικής θαλπωρής. Το σπίτι θα γεμίσει φωνές χαράς και θα είναι η πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας. Η μαμά θα φτιάξει pancakes. Το υποσχέθηκεεεες!!!

Ευτυχώς που υπάρχουν τα Easy Bake!
Τα Easy Bake δημιουργήθηκαν από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου και είναι μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων, με βάση το αλεύρι, που απλά με την προσθήκη ελάχιστων υλικών που υπάρχουν στην κουζίνα σου, μπορείς μόνη σου να φτιάξεις φρεσκοψημένες πεντανόστιμες λιχουδιές στο σπίτι! Άλμυρά ή γλυκά snacks, που θα λατρέψεις. Και η εμφάνιση της συσκευασίας είναι επίσης κάτι που σου φτιάχνει τη διάθεση.

Το ντουλάπι γέμισε καλλούδια και τα μικρά ξέρουν. Θα κρατήσεις το λόγο σου. Περιμένουν πώς και πώς το αύριο.

Read More

And More