Σουφλέ με λαζάνια στο τηγάνι

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Πεντανόστιμα λαζάνια “φούρνου” στο τηγάνι με λουκάνικο και σάλτσα ντομάτας

Συστατικά

  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 230 gr λουκάνικο με μπαχαρικά
  • 230 gr μανιτάρια σε φέτες
  • 3 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 230 gr λαζάνια
  • 1 φλ. cottage cheese
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 φλ. μοτσαρελα
  • 1/4 φλ. παρμεζάνα
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι με διάμετρο 30 cm σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μόλις κάψει πρόσθεσε το κρεμμύδι και το λουκάνικο ξεψαχνισμένο να σοταριστούν για περίπου έξι λεπτά.
  • Πρόσθεσε και τα μανιτάρια και συνέχισε το σοτάρισμα για άλλα πέντε λεπτά.
  • Ρίξε στο τηγάνι τη σάλτσα ντομάτας μαζί με το ζωμό κοτόπουλου, ανακάτεψε καλά τα υλικά και άφησέ τα να βράσουν.
  • Κόψε με τα χέρια σου τα λαζάνια σε φέτες και ρίξε και αυτά στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά και προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
  • Δύο λεπτά πριν βγάλεις το φαγητό από τη φωτιά, πρόσθεσε το cottage cheese και πρόσθεσε αλατοπίπερο.
  • Βγάλε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπάλισέ το με τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, κάλυψε με το καπάκι και άφησέ το για πέντε λεπτά.
  • Πασπάλισε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σέρβιρε.

Read More

And More