Σουφλέ σπανάκι με La Vache Qui Rit® Light

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ένα πρώτο πιάτο όλο γεύση που θα είναι στο τραπέζι σου σε χρόνο μηδέν! Ανακάτεψε ολόφρεσκο σπανάκι με La Vache Qui Rit® Light  και μυρωδικά. Ιδανικό για να ξεκινήσεις το light βραδινό σου γεύμα.

Θερμίδες 110/Μερίδα

Συστατικά

  • 350 γρ. σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και στραγγισμένο καλά
  • 150 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
  • 70γρ./4 τριγωνάκια La Vache Qui Rit® Light
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/3 του φλιτζανιού ανθότυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 180oC
  • Βάλε λίγο ελαιόλαδο σε αντοκολλητικό τηγάνι και σόταρε τα κρεμμυδάκια για μερικά λεπτά. Πρόσθεσε και το σπανάκι να μαραθεί ελαφρά για 1 λεπτάκι. Πίεσε ελαφρά να φύγουν τα πολλά υγρά
  • Ράντισε ένα πυρίμαχο σκεύος με ελαιόλαδο και πρόσθεσε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια, το La Vache Qui Rit® Light μαζί με το ανθότυρο λιωμένα με ένα πιρουνάκι, το σκόρδο και τα μανιτάρια
  • Ανακάτεψε καλά να πάνε όλα τα υλικά παντού και αλατοπιπέρωσε. Βάλε στο φούρνο για 20-25 λεπτά να λιώσουν τα τυριά και να μειωθεί ο όγκος από το σπανάκι
  • Σέρβιρε

Tip

Αν δεν στραγγίξεις τα υγρά από το σπανάκι, ίσως το σουφλέ σου γίνει νερουλό!

Read More

And More