Σουβλάκια από ψαρονέφρι με λαχανικά

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Επιλέγουμε ψαρονέφρι για να μειώσουμε τα λιπαρά και το συνοδεύουμε με λαχανικά για να εξισορροπήσουμε τα λιπαρά με έξτρα δόση φυτικών ινών. Απόλαυση και σωστή διατροφή, σε ένα και μόνο σουβλάκι!
180 θερμίδες/Ένα

Συστατικά

  • ½ κιλό χοιρινό ψαρονέφρι σε κυβάκια
  • 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε φετούλες
  • 2 μέτριες ντομάτες σφιχτές
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
  • Για τη μαρινάρα: 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 4-5 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο
  • ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • ½ κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάρας και ανακάτεψε. Πρόσθεσε το κρέας και άφησε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία με δύο ώρες.
  • Βάλε τα καλαμάκια από τα σουβλάκια σε μπόλικο νερό να φουσκώσουν.
  • Στράγγιξε από τη μαρινάρα από το κρέας και πέρασε από το καλαμάκι. Βάζε ένα κομμάτι κρέας και ένα κομμάτι από τα λαχανικά (εναλλάξ ντομάτα, κολοκύθι, κρεμμύδι).
  • Ψήσε τα σουβλάκια σου στο γκριλ γυρίζοντας από όλες τις πλευρές να ροδίσουν και να πάρουν καλό χρώμα.

Tip

Πειραματίσου με τα λαχανικά, προσθέτοντας πιπεριά, τρυφερά κομμάτια καλαμποκιού ή ακόμη και κομμάτια ροδάκινο!

Read More

And More