Σπαγγέτι με αρακά και σάλτσα Mediterranea Barilla

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αρακάς, ζυμαρικά barilla και μια έτοιμη παραδοσιακή σάλτσα με μεσογειακή νοστιμιά από την Barilla αρκούν. Σε μισή ωρίτσα τρώμε υπέροχα ζυμαρικά!

Συστατικά

  • 500 γρ. σπαγγέτι νο. 7
  • 1 συσκευασία Mediterranea Barilla
  • 150 γρ. αρακά βρασμένο
  • 20 τοματίνια ώριμα κομμένα στην μέση
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζετε τα σπαγγέτι για 8-9 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με λίγο κρύο νερό.
  • Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο τις 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες, καθώς και τα τοματίνια κομμένα στην μέση.
  • Σοτάρετε για δύο λεπτά, μέχρι το σκόρδο να πάρει ένα ελαφρύ χρώμα και τα τοματίνια να αρχίσουν να μαλακώνουν και προσθέτετε τον αρακά και ανακατεύετε για ακόμη ένα λεπτό.
  • Προσθέτετε μέσα στην κατσαρόλα την σάλτσα και ανακατεύετε καλά.
  • Προσθέτετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε και σερβίρετε.

Tip


Read More

And More