Στραπατσάδα σε πίτα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Η Μαρί Σαντάλ ετοιμάζει ελληνικό πρωινό για τα παιδιά της! Όπως λέει και η ίδια είναι μια ελληνική συνταγή για να πείσεις ένα παιδί που δεν τρώει λαχανικά να φάει εύκολα ντομάτα!

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • μισό φλιτζ. φέτα τρίμμα
  • μισή μεγάλη ντομάτα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ.σούπας ρίγανη
  • 1 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • Πίτες για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ψιλόκοψε τη ντομάτα.
  • Ζέστανε το λάδι σε τηγάνι και ρίξε τη ντομάτα.
  • Μαγείρεψε την ντομάτα μέχρι σχεδόν να φύγουν τα υγρά της και να μείνει ένας πηχτός πολτός.
  • Σπάσε τα αυγά στο τηγάνι και ανακάτεψέ τα να διαλυθούν και να ενωθούν με τη ντομάτα.
  • Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα ρίξε τη φέτα, τη ρίγανη και αλατοπιπέρωσε.
  • Ψήσε λίγο ακόμη να γίνουν τα αυγά.
  • Σέρβιρέ τα σκέτα ή γέμισε μικρές πίτες.

Tip


Read More

And More