Άγουρο αβοκάντο; Να πώς θα το κάνεις να ωριμάσει σε χρόνο dt

Κάθε φορά που πηγαίνεις να αγοράσεις το λαχταριστό αβοκάντο που χρειάζεται η συνταγή σου, “πέφτεις” πάνω στα πιο σκληρά και άγουρα της αγοράς; Όταν θέλεις να απολαύσεις ένα σπιτικό γουακαμόλε, αντιλαμβάνεσαι ότι τα αβοκάντο που αγόρασες πριν δύο ημέρες ακόμα δεν έχουν ωριμάσει; Δεν υπάρχει λόγος να… αποθαρρύνεσαι! Υπάρχει λύση: ψήσε το αβοκάντο για να ωριμάσει!

Μάλιστα! Αν τυλίξεις πολύ καλά ένα αβοκάντο σε αλουμινόχαρτο και το αφήσεις για μία ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς, τότε θα έχεις ένα ώριμο, κρεμώδες και λαχταριστό φρούτο για τα φαγητά σου! Πρόσεχε μόνο να το αφήσεις για τουλάχιστον μισή ώρα να κρυώσει, ώστε να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία!

Read More

And More