Δεν πετυχαίνεις αψεγάδιαστη λεία επιφάνεια στη βασιλόπιτα; Υπάρχει λύση…

To σπίτι μύρισε βανίλια και πορτοκάλι! Είσαι πολύ περήφανη για το πόσο φούσκωσε…
Δεν είναι κρίμα να σου χαλάσει τη διάθεση η “ανώμαλη” επιφάνεια; Φούσκωσε το κέικ, άνοιξε λίγο το τσουρέκι και έτσι δεν μπορείς να στολίσεις όπως θέλεις την βασιλόπιτα. Μα είναι απλό… Γύρισε την βασιλόπιτα ανάποδα, ώστε η πάνω της πλευρά να είναι εκείνη που ακουμπούσε στον πάτου του ταψιού ή της φόρμας που ψήθηκε. Αυτή η πλευρά είναι χωρίς αμφιβολία άψογη και απόλυτα λεία!!! Ξεκίνα το στόλισμα με ζάχαρη άχνη, σοκολάτα, ρόδια, χρώμα ζαχαροπλαστικής και ό, τι άλλο επιθυμείς… 

Read More

And More