Ένα μυστικό για το βούτυρο στις ζύμες!


Θέλεις οι ζύμες σου που χρειάζονται παγωμένο βούτυρο να είναι πιο αφράτες και το βούτυρο να κατανέμεται ομοιόμορφα; Ιδού το πιο απλό μυστικό: αντί να κόψεις το βούτυρο σε κομματάκια, έτσι όπως είναι σκληρό από το ψυγείο τρίψε το βούτυρο στον τρίφτη και ενσωμάτωσέ το στο αλεύρι! Έτσι θα κατανεμηθεί παντού και η ζύμη σου θα γίνει τέλεια!
Και κάτι έξτρα: για να διατηρήσεις το βούτυρό σου φρέσκο και έτοιμο για ζύμες διατήρησέ το στην κατάψυξη σε αεροστεγές τάπερ!

Read More

And More