Γιατί πρέπει να βάλεις ρύζι στην αλατιέρα;

Το έχεις δει πολλές φορές σε εστιατόρια και κυρίως ταβέρνες δίπλα στο κύμα.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συντηρήσεις το αλάτι σου καλύτερα μέσα στην αλατιέρα και να μην πετρώσει και δεν πέφτει στο φαγητό. Το ρύζι θα τραβήξει την υγρασία από το δοχείο, θα βοηθήσει τη ροή του αλατιού και θα διευκολύνει και τη… “ζωή” σου στο τραπέζι και στο μαγείρεμα. Πρόσθεσε λοιπόν μια κουταλιά ρύζι μέσα στην αλατιέρα σου και θα δεις άμεσα διαφορά!

Read More

And More