Κόβεις τα μυρωδικά σου με μαχαίρι; Not any more!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ετοιμάζεις ένα πεντανόστιμο φαγητό και όταν έρχεται η ώρα να προσθέσεις τις… μυρωδάτες πινελιές σου, με βότανα και μυρωδικά, να ταλαιπωρείσαι από εκείνον το μαϊντανό που δεν κόβονται εύκολα τα φύλλα από το κοτσάνι ή τον αρωματικό άνηθο που κολλάει στα χέρια και το μαχαίρι σου; Αν αυτή είναι μια πολύ τυπική εικόνα για σένα στην κουζίνα, υπάρχει λύση!

Αντί να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι, μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με ένα ψαλίδι και μάλιστα απευθείας πάνω από την κατσαρόλα που αχνίζει! Εναλλακτικά δε και για μεγαλύτερες ποσότητες, υπάρχει πάντα ο κόφτης της πίτσας! Ω ναι, απλά τοποθέτησε τα μυρωδικά σου σε ένα ξύλο κοπής και τον στρογγυλό κόφτη πέρασε από πάνω τους αρκετές φορές, ώστε να ψιλοκοπούν όπως ακριβώς τα θέλεις! Έτσι, θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις και πιο εύκολα τα φύλλα από τα χοντρά κοτσάνια.

Read More

And More