Μην πετάς τις “κορυφές” της φράουλας! Κάνε κάτι καλύτερο

Κάθε φορά που κόβεις τα πράσινα φύλλα από τις φράουλες, καταλήγεις με μία “κορυφή” γεμάτη με σάρκα φράουλας που πολύ αδίκως ξεφορτώνεσαι! Στην πραγματικότητα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις μικρές… εκρήξεις γεύσεις για να αρωματίσεις διάφορα ροφήματα, ξεκινώντας από το νερό!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Αν θέλεις να δώσεις ένα boost στο νερό που πίνεις, τότε ρίξε τα φύλλα της φράουλας σε ένα βάζο, γέμισέ το με νερό, κλείσε το καπάκι και άφησέ το στο ψυγείο για μία ώρα! Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να αρωματίσεις το βαλσαμικό ξύδι σου, ενώ αν θέλεις να δώσεις γεύση σε ένα αλκοολούχο ποτό, τότε απλά ρίξε τα φύλλα στο μπουκάλι και άφησέ το κλειστό για δύο ημέρες!

Read More

And More