Μπισκότα: Το κόλπο για να μην σου καούν ποτέ στο ψήσιμο

Όπως ξέρεις πολύ καλά, στη ζαχαροπλαστική οι κανόνες είναι πάντα “ιεροί”. Οι ποσότητες των υλικών δεν πρέπει ποτέ να “παίζουν”, οι οδηγίες πρέπει να ακολουθούνται πιστά και οι χρόνοι ψησίματος, οι θερμοκρασίες και οι συνθήκες δεν μπορούν ποτέ να… αλλοιώνονται! Τι συμβαίνει, όμως, όταν θέλεις να φτιάξεις τα αγαπημένα σου μπισκότα, αλλά ο φούρνος σου δεν θέλει να “συνεργαστεί” μαζί σου;

Η καλύτερη λύση για να μην καταλήξεις με μισοψημένη ή χειρότερα με μισοκαμένη ζύμη και να προλάβεις τα μπισκότα σου πριν καταστραφούν, δοκίμασε να βάλεις στο φούρνο και να ψήσεις ένα μικρό… δείγμα! Με αυτό το τεστ θα αντιληφθείς πόση ώρα και σε τι θερμοκρασία θα χρειαστεί να λειτουργήσει η συσκευή για τα πιο αφράτα και γευστικά cookies!

Read More

And More