Ο πιο έξυπνος και νόστιμος τρόπος να κάνεις αυγά μάτια!

Δεν θέλεις τα αυγά σου να… απλώνονται στο τηγάνι όταν τα κάνεις “μάτια” γιατί δεν σερβίρονται εύκολα; Υπάρχει λύση και μάλιστα νόστιμη! Κόψε μια πιπεριά σε χοντρές ροδέλες. Βάλε τόσες ροδέλες στο τηγάνι σου όσες τα αυγά που θέλεις να τηγανίσεις (αρκεί να τις χωράει το τηγάνι) και μέσα σε κάθε ροδέλα σπάσε από ένα αυγό! Αλατοπιπέρωσε και σε λίγα λεπτά θα έχεις τα πιο τέλεια και στιλιζαρισμένα αυγά μάτια με υπέροχο άρωμα πιπεριάς!

Read More

And More