Πώς να “απογειώσεις” τη γεύση της βελουτέ σούπας σου! Δες εδώ

Ο χειμώνας είναι η κατεξοχήν εποχή της σούπας! Ή μήπως η σούπα είναι το κατεξοχήν φαγητό του χειμώνα; Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να εκμεταλλευθείς όλες τις “δυνατές” και χορταστικές πρώτες ύλες για να δημιουργήσεις τις πιο ιδιαίτερες και θρεπτικές βελουτέ, ιδανικές είτε για εορταστικά δείπνα, είτε για ζεστό cocooning ή ακόμη και για να… ξορκίσεις ένα εποχιακό κρύωμα! Ήξερες, όμως, ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό για τις σούπες;

Σύμφωνα με τους πανταχού “soup lovers”, η καλή σούπα είναι εκείνη που τρώγεται… την επόμενη ημέρα! Αφήνοντας τη σούπα έστω και για λίγες ώρες να “σταθεί” πριν την απολαύσεις, θα δώσεις χρόνο στα αρώματα των υλικών να αναμειχθούν, δίνοντάς της έτσι τη δυνατότητα να φτάσει στο maximum της γεύσης της! Την επόμενη φορά, λοιπόν, ετοίμασε την αγαπημένη σου βελουτέ μία ημέρα νωρίτερα, άφησέ την στο ψυγείο το βράδυ και απλώς ζέστανέ την προσεκτικά πριν γευματίσεις!

Read More

And More