Θέλεις ένα σούπερ πρωινό; Τότε δοκίμασε αυτή τη συνταγή!

Είναι γνωστό ότι το αβοκάντο είναι ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας καθώς είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά. Δεν το τρώμε όλοι όμως με την ίδια ευκολία. Αυτή η μικρή συνταγή θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και θα σου προσφέρει το καλύτερο, υγιεινότερο και πιο δυναμωτικό πρωινό που έχεις φάει ποτέ σου!
Θα χρειαστείς ένα ώριμο αβοκάντο, δύο μικρά αυγά, λίγο πιπέρι, λίγο αλάτι και φρεσκοκομμένα μυρωδικά όπως σχοινόπρασο, μαϊντανό, κρεμμυδάκι ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Επίσης μπορείς να προσθέσεις μια κουταλιά καυτερή σάλσα για να δώσεις καλοκαιρινό mood στο πιάτο!

Εκτέλεση:
Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόψε το αβοκάντο στη μέση και αφαίρεσε το κουκούτσι. Με ένα κουτάλι αφαίρεσε λίγη από την ψίχα του αβοκάντο ώστε να φωλιάσει άνετα το αυγό. Βάλε το αβοκάντο σε μικρό ταψάκι το ένα δίπλα στο άλλο. Σπάσε προσεκτικά από ένα αυγό στη μέση κάθε κομματιού αβοκάντο. Ψήσε για 15 με 20 λεπτά μέχρι να ψηθεί το αυγό σου και το αβοκάντο. Βγάλε από το φούρνο, αλατοπιπέρωσε, πασπάλισε με τα μυρωδικά σου και απόλαυσε!

Read More

And More