Τι είναι το brunch; Πώς θα το οργανώσεις με επιτυχία!

Πλούσιο πρωινό (?) ή μεσημεριανό με γλυκές πινελιές; Τι είναι τελικά το brunch;
Είναι απλά το πάντρεμα και των δύο. Ένα αργοπορημένο, πλούσιο πρωινό που μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει την ώρα που συνήθως σερβίρεται και το μεσημεριανό. Ιδανικό σκηνικό για Σάββατο ή Κυριακή πρωί. Πρόκειται για μια πολύ παλιά συνήθεια στην Αγγλία, αλλά τις ΗΠΑ από το 1930 κιόλας. Πώς θα το οργανώσεις;

Το μενού είναι αποκλειστικά δική σου υπόθεση και προσωπικό γούστο. Αν όμως έχεις παρασκευές που χρειάζονται ψήσιμο και αρκετό χρόνο κι επειδή το brunch ακολουθεί μιας μακριάς νύχτας συνήθως, καλό είναι να έχεις προετοιμάσει κάποια πράγματα από την προηγούμενη μέρα. Εναλλακτικά, βάλε τα muffin στο φούρνο να ψήνονται μέχρι να απολαύσετε τα αυγά benedict και το ζεστό καφεδάκι σας.

Το brunch πρέπει να έχει όλα όσα θα έβλεπες σε ένα καλό αγγλικό πρωινό, από αυγά με μπέικον, αφράτα κέικ, γάλα και γιαούρτι και φυσικά μαρμελάδες και φυσικούς χυμούς. Για να μην σε φάνε λοιπόν τα πέρα δώθε, αν αποφασίσεις να καλέσεις την παρέα για brunch βάλε όλα σου τα καλούδια σε ένα μεγάλο τραπέζι και άφησε τους καλεσμένους σου να σερβιριστούν μόνοι τους. 

Read More

And More