Τοστ με σμέουρα και βούτυρο αμυγδάλου

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μην ανοίγεις λεξικό. Τα σμέουρα είναι ένα είδος βατόμουρου. Στα αγγλικά ονομάζεται rapberry και είναι ένα κατακόκκινο ζουμερό φρουτάκι. Με αυτό και με πεντανόστιμο βούτυρο αμυγδάλου θα έχεις ένα σνακ που όλου θα ζηλεύουν!

Συστατικά

  • Δύο φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
  • 200 γρ. Φρέσκα σμέουρα
  • 1 κ.σ βούτυρο αμυγδάλου

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λιώσε τα σμέουρα με ένα πηρούνι ή στο μπλέντερ και άλειψε τη μία φέτα τον πολτό
  • Άλειψε την άλλη φέτα με το βούτυρο αμυγδάλου και ένωσε τα ψωμάκια
  • Ψέκασε ελαφριά με μαγειρικό σπρέι λαδιού και ψήσε ελαφρά σε αντικολλητικό σκέυος για 5-6 λεπτά γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές.
  • Κόψε σε τριγωνάκια και σέρβιρε

Tip


Read More

And More