Βελουτέ κολοκυθόσουπα

4 μερίδες
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην κλασσική κολοκυθόσουπα; Προσθέσαμε μια gourmet και light πινελιά με το γάλα καρύδας που δίνει κρεμώδης υφή.
Θερμίδες: 150/ μερίδα

Συστατικά

  • 900γρ. κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα τέσσερα
  • 2φλ. ζωμό λαχανικών
  • 3/4φλ. γάλα καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου
  • Μοσχοκάρυδο
  • Για το σερβίρισμα:
  • Γάλα καρύδας
  • Σχοινόπρασο
  • Πασατέμπο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πρόσθεσε το ζωμό λαχανικών σε μια κατσαρόλα, μαζί με την κολοκύθα και τα κρεμμύδια.
  • Βράσε το μείγμα μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα.
  • Σε ένα μπλέντερ πρόσθεσε το μείγμα της κατσαρόλας, το γάλα καρύδας και το μοσχοκάρυδο.
  • Χτύπησε τα υλικά μέχρι να λιώσουν.
  • Μοίρασε σε 4 πιάτα και σέρβιρε με λίγο γάλα καρύδας, σχοινόπρασο και πασατέμπο από πάνω.

Tip


Read More

And More